lørdag 6. mars 2010

Thailand




Etter to ganske hektiske uker i India var det veldig behagelig å komme til Thailand. Alt føltes rent og hygienisk og ikke minst organisert. Utrolig deilig! Vi kom til Bangkok og overnattet på Sinad Guesthouse med søte og koselige damer som lagde god og billig Thaimat til oss og snakket engelsk ved hjelp av tegnspråk :) Etter litt shopping og forundring over hvor vannvittig mange skandinavere som ferierer i Bangkok tok vi nattbussen sørover til en øy som heter Koh Samui, og her har vi blitt siden. Endelig fikk vi kommet oss på stranda igjen og ikke minst badet! Badekarvarmt vann er ikke til å forakte! Et par nattbad ble det på oss under stjerneklar himmel blant annet.

Første halvdel av oppholdet vårt på Koh Samui bodde vi på Samui Beach Resort ved Lamui Beach. Her bodde vi seriøst bare ti meter fra strand, basseng og restaurant (med enda flere utrolig søte og koselige Thaidamer), et paradis! Vi leide mopeder et par dager og suste rundt med på øya. Det skal nevnes at dette var første gang noensinne for begge to, så det var mye latter, hyl og sus i magen (og noen nesten-ulykker som nesten ikke må nevnes fordi de var så små).

Etter fem netter ved Lamui Beach, forflyttet vi oss til Chaweng Beach som er litt mer sentralt og litt mer folk. Her møtte vi to av Kathrines venninner som er på ferie her, Camilla og Margunn. Vi fire fant oss et rolig sted helt nord på stranda med krystallklart vann som var så varmt at på et punkt gjorde det litt vondt å være uti. Aah! Livet er herlig! Nå skal vi snart møte de igjen for å spise middag sammen nede ved sjøen på en koselig restaurant der, avskjedsmiddag for de to søte nordmennene som må tilbake til hverdagen igjen.

-Stine-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar